Over ons

Over Match Wonen

Welkom bij Match Wonen, waar we begonnen zijn in de straten van Rotterdam maar nu de hele natie van dienst zijn. Onze roots liggen in het hart van de vastgoedmarkt, maar ons bereik is nu onbegrensd.


Bij Match Wonen draait alles om persoonlijke service en expertise. Onze toegewijde makelaars en vastgoedbeheerders hebben jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in de branche. Of het nu gaat om het vinden van uw droomhuis, het verhuren van uw woning, het beheren van uw vastgoedportefeuille of het adviseren over financiële mogelijkheden, wij staan voor u klaar.


Maar we zijn meer dan alleen een makelaarskantoor. We zijn uw partners in het realiseren van uw vastgoeddoelen. Van het begeleiden bij verbouwingen tot het verzorgen van de perfecte styling om uw woning te laten schitteren, wij zorgen ervoor dat uw vastgoedopties eindeloos zijn.


Wat ons onderscheidt, is onze eigenzinnige aanpak. We hebben de traditionele verkoopmethoden heruitgevonden om beter aan te sluiten bij de dynamische vastgoedmarkt van vandaag. Bij Match Wonen geloven we in meer keuzevrijheid voor verkopers en streven we ernaar om u een unieke ervaring te bieden die verder gaat dan uw verwachtingen.


Maar geloof ons niet zomaar op ons woord. Onze tevreden klanten spreken voor zich. Hun positieve beoordelingen zijn een testament van ons toegewijde werk en de voldoening die we halen uit het helpen van mensen bij het vinden van hun perfecte thuis.


Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met een van onze vriendelijke teamleden en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw vastgoedreis. Bij Match Wonen gaan we net dat stapje verder om ervoor te zorgen dat uw vastgoeddromen werkelijkheid worden.


Met vriendelijke groet,

Team Match Wonen

Bas Neuteboom Match Wonen

Bas Neuteboom

Vastgoedadviseur en beheerder

Ries Neuteboom Match Wonen

Ries Neuteboom

Commercieel partner

Christie Albai

Co-founder & ambassadeur

Yari-Annick Kuipers

Co-founder & ambassadeur

MatchWonen

Professioneel advies en snel verkocht door heel Nederland.

KVK 52684970

Contact

Stationsplein 45 A4.004

3013 AK Rotterdam

+31 10 307 36 77


Matchwonen © 2024 | Privacybeleid