KIJK EN VERGELIJK

Verkopen

Wij van Match Wonen snappen maar al te goed dat u geen zin heeft in onnodige kosten en dat er bij iedere woning bezitter andere behoeftes zijn. Daarom hebben wij 3 pakketten voor u samengesteld om uit te kiezen. Op deze manier kunt u zelf bepalen welk pakket het best bij u past.

Pakket 1

Stille verkoop

Bij stille verkoop wordt uw woning aangeboden binnen ons netwerk aan particulieren en investeerders. Alle klanten kopen de woning zonder voorbehoud van financiering waardoor dit extra financiële zekerheid geeft.

Kosteloos voor verkoper

Zonder voorbehoud van financiering

Snelle verkoopprijs

Pakket 2

Match Wonen

Als u kiest voor het Match Wonen concept wordt uw woning via de traditionele manier verkocht met een kleine twist. U zult worden bijgestaan door uw eigen vastgoed adviseur die u helpt bij de prijs onderhandeling en de contract afwikkelingen.

Kosteloos voor verkoper

Plaatsing op o.a. Funda

De hoogste prijs

Pakket 3

Traditionele makelaardij

Als u kiest voor het traditionele makelaardij concept wordt uw woning via de traditionele manier verkocht. U zult worden bijgestaan door uw eigen vastgoed adviseur die u helpt bij de prijs onderhandeling en de contract afwikkelingen. Vanzelfsprekend worden uw bezichtigingen geheel verzorgt.

Makelaars courtage

De hoogste prijs

Een eigen vastgoed adviseur

Het Verkooptraject

De perfecte match voor uw woning

Stap 1

Waardebepaling

Voordat wij voor u aan de slag gaan zullen wij de waarde van uw woning bepalen en een geschikte verkoopprijs voor u opstellen.

Stap 2

Opdracht tot dienstverlening

Nadat u akkoord bent met uw vraagprijs zullen wij een Opdracht tot dienstverlening voor u opstellen oftewel een OTD. Met de OTD geeft u ons schriftelijk toestemming om uw woning te koop aan te bieden.

Stap 3

Fotografie

Na het tekenen van de OTD zullen wij een professionele fotograaf langssturen om uw woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Stap 4

Woning advertentie

Nadat de fotograaf zijn werk heeft gedaan zullen wij uw woning op alle denkbare woning platformen plaatsen denk hierbij o.a. aan: funda, pararius en jaap.nl

Stap 5

Bezichtigingen

Uw woning staat online en de bezichtiging aanvragen vliegen binnen. Afhankelijk van uw pakket keuze verzorgen onze makelaars uw bezichtiging of verzorgt u het geheel zelf.

Stap 6

Biedingen

Na de bezichtigingen zult afhankelijk van uw pakket keuze biedingen ontvangen op uw woning. U krijgt alle biedingen door en zult tijdens dit traject ten alle tijden worden bijgestaan door een van onze vastgoed experts. Die u hierin kan begeleiden en adviseren.

Stap 7

Verkoopovereenkomst

Wanneer u de perfecte match heeft gevonden zullen wij de verkoopovereenkomst voor u in orde maken en digitaal laten ondertekenen door beide partijen. Daarna delen wij de overeenkomst met de uitgekozen notaris.

Kan ik mijn woning gratis verkopen?

Ja, dat kan met pakket 1 “stille verkoop” en pakket 2 “match wonen”. De koper betaald de courtage waardoor de verkoop voor u gratis is.

Kan ik mijn woning terug huren?

Terug huren is mogelijk als u kiest voor pakket 1 “stille verkoop”

Hoe snel kan mijn woning verkocht worden?

Dat is afhankelijk van de prijs die u wilt vragen voor de woning. Wij kunnen met een goede prijs uw woning binnen 1 dag al verkopen.

Kan ik mijn woning verkopen als ik in het buitenland zit?

Ja, het is mogelijk dat wij uw woning verkopen als u in het buitenland zit.

Hoelang duurt het voordat ik een nieuwe woning heb gevonden?

Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van uw inzet. Uit de praktijk blijkt dat u makkelijk binnen 6 maanden een nieuwe woning kunt vinden.

Kan ik mijn woning verkopen met een huurder?

Ja, u kunt de woning met een huurder verkopen.

GRATIS GESPREK!

Start nu de gratis verkoop van jouw woning!

Geld besparen? Dat kan! Persoonlijke begeleiding door onze experts, woning wordt snel verkocht & u hoeft nergens naar om te kijken!

MatchWonen

Professioneel advies en snel verkocht door heel Nederland.

KVK 80585485

Contact

Westplein 12

3016 BM Rotterdam

+31 10 307 36 77

info@matchwonen.nl


Matchwonen © 2022 | Privacybeleid